Mariapark Sittard

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

December - Expositie in het Mariapark te Sittard.

De zgn. ex-medewerkers van het Magazijn046 (exM046) hebben na de opheffing van deze stichting afgesproken 1 maal per jaar een expositie te willen organiseren binnen het oorspronkelijke doelgebied 046.

Dit jaar wordt een expositie georganiseerd in het Mariapark te Sittard gedurende de maand december.

Er zal een grote variëteit aan kunst worden getoond door de 10 deelnemende kunstenaars en door een aantal leerlingen van het DaCapo college.

Aan de expositie nemen deel: Felix Wijns met glassculpturen, Marion Göbbels met mixed media, Sjra Borsboom met glas in lood objecten, Theresie Tholen met objecten, Cees Alfrink met grafiek, Marianne Lomme met keramiek, Truus Houben met fotografiek, Jacob Muys met grafiek, Ingrid Krijgsman met sieraden en Nic Heffels met lino / mixed werk, alsmede een aantal leerlingen van het DaCapo college.

PUBLIEKSPRIJS: De bezoekers aan de expositie kunnen hun stem uitbrengen op de werken van de leerlingen van het DaCapo college ivm de publieksprijs.

OPENINGSTIJDEN: Van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu